Politica de returnare

Facem tot posibilul ca tu să fii mulțumit de produsele achiziționate din magazinul nostru online www.smochini.com. De aceea, expediem doar produse viabile, care sunt atent verificate  înainte de împachetare și expediere.

Dacă totuşi, produsele recepţionate nu te mulţumesc pe deplin şi doreşti să le returnezi, te rugăm să ne transmiți reclamaţia în scris, prin e-mail, sau telefonic la numarul 0760277713. În cazul contractelor încheiate la distanță, www.smochini.com se obligă să asigure consumatorului dreptul de returnare a produselor, care poate fi exercitat într-un interval de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, în conformitate cu prevederile OUG 34/2014. Produsul se returnează exclusiv cu eticheta originală, o copie a facturii originale și un proces verbal prin care să menționezi aspectele neconforme reclamate sau motivul pentru care ai decis returnarea. Costul returnării produselor revine în sarcina clientului.

În cazul în care reclamaţia este legitimă, produsul se va schimba gratuit şi taxa de înlocuire va fi suportată de noi. Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în cererea de retur, sau prin mandat poştal, la adresa specificată de tine în cererea de retur. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

In prezent, numarul de colete colete returnate catre noi este 0. De la noi primesti exact ceea ce comanzi!