Cum verifici daca o planta este vie si nu uscata? Foarte simplu! Tai 1 cm din varful acesteia sau de pe o ramificatie si vezi daca dai de „verde”. 

Atentie! Pozele produselor au caracter ilustrativ, sunt de prezentare si reprezinta plantele la maturitate!  Nu veti primi magnolii inflorite, peri cu pere pe acestia si nici lămâi cu zeci de lămâi pe el.

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzi clientilor care in trecut au refuzat colete,   nu au trecut adresa completa , nu raspund la telefon pentru confirmarea comenzii plasate ori cand consideram ca expedierea prezinta risc de retur pentru compania noastra.

Politica de returnare

Facem tot posibilul ca tu să fii mulțumit de produsele achiziționate din magazinul nostru online www.smochini.com. De aceea, expediem doar produse viabile, care sunt atent verificate  înainte de împachetare și expediere.

Dacă totuşi, produsele recepţionate nu te mulţumesc pe deplin şi doreşti să le returnezi, te rugăm să ne transmiți reclamaţia si intentia de retur în scris, prin e-mail la contact@smochini.com .  În cazul contractelor încheiate la distanță, www.smochini.com se obligă să asigure consumatorului dreptul de returnare a produselor, care poate fi exercitat într-un interval de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, în conformitate cu prevederile OUG 34/2014.  Plantele se impacheteaza la fel cum au fost in cutie, se vor asigura prin legare sau se leaga un arac de acestea pentru a nu suferi deteriorari pe durata transportului.  Daca ambalajul (cutia) prezinta deteriorari semnificative (gauri, rupturi ori este turtita) nu putem accepta returul.

Returul se face prin orice firma de curierat doriti Dumneavoastra care ofera si optiunea „Deschiderea coletului la livrare”  (de exemplu Fan Courier, Urgent Cargus) . Trebuie sa vedem ca inauntru sunt plante pentru a accepta returul.

Cum se returneaza:

  1. Se trimite un email la contact@smochini.com in care spuneti ca doriti sa returnati si in care  precizati nume complet, numar comanda sau seria facturii si un cont bancar personal pentru restituirea sumei platite.  Se returneaza toate produsele, inclusiv planta cadou – daca este cazul.
  2. Se ambaleaza plantele astfel incat sa nu sufere deteriori pe durata transportului si se expediaza colet cu ramburs 0, cu optiunea „Deschiderea coletului la livrare” pe: Destinatar: Gradina cu Smochini / Adresa: str Margaritarelor 9, Paulesti, Prahova, cod 107400, telefon 0244534404.   Daca vom constata (confruntand cu factura) ca sunt toate plantele in colet vom accepta returul si vom semna curierului documentele insotitoare, confirmand astfel primirea coletului.

Rambursarea sumei de pe factura se va face in termen de maxim 15 de zile de la primirea si acceptarea returului prin transfer bancar.  Cheltuielile cu returul se suporta de catre expeditor (client) si nu pot fi rambursate.

———————————————————————————————————————————

Recomandare: Nu ezitati sa va folositi de dreptul de a returna, in loc sa adresati insulte pe Facebook, Google, pe email sau la telefon!

In cazul in care ne aflam in situatia in care imaginea companiei noastre este afectata ne putem adresa instantelor pentru a cere:
– Incetarea incalcarii dreptului la imagine daca aceasta dureaza in prezent si interzicerea pentru viitor a unor astfel de actiuni;
– Obligarea celui care ne-a defaimat la publicarea hotararii de condamnare pe cheltuiala acestuia, astfel facand publica hotararea instantei prin care se atesta ca actiunile impotriva imaginii companiei noastre au fost ilegale;
– Repararea prejudiciului de imagine cauzat prin achitarea unor despagubiri materiale.

Cei care jignesc public folosindu-se de Facebook riscă să fie amendați, cu până la 1.000 de lei, pentru lezarea demnității și onoarei acesteia, potrivit legislației actuale. Orice postari jignitoare, recenzii nedrepte, defaimatoare, calomnioase pot fi sancţionate cu amendă în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 republicată. In cazul in care ni se aduc jigniri sau suntem calomniati in orice fel nu vom ezita sa ne adresam autoratilor competente formuland plangeri, daca imaginea ne este afectata. Potrivit deciziei nr. 4546 din 27 noiembrie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reţeaua de socializare Facebook a fost declarată spaţiu public. Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine, arată articolul 6 din Constituția României.

Suntem deschisi la discutii, daca intamplinati vreo problema. Semnalati-ne orice lucru doriti in cel mai scurt timp de la primirea coletului printr-un email la contact@smochini.com. Va vom raspunde in maxim 24 ore, inclusiv in weekend.

—————————————————————————————————————————————–

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.smochini.com

Site-ul www.smochini.com este operat de societatea Gradina cu Smochini cu sediul in Paulesti, Prahova, str Margaritarelor nr 9.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Imaginile produselor de pe site reprezinta plantele la maturitate!

În funcție de sezon, plantele pot fi expediate in ghivece sau cu rădăcina ambalată.

Administratorul site-ului  www.smochini.com  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestuia, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.

Raporturile comerciale dintre cumparator si  magazinul online www.smochini.com sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul  www.smochini.com  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, exceptie fac situatiile in care specificatiile sau pretul produselor sunt modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare, independente de actiunile administratorului site-ului.

Atentie: pozele de prezentare au caracter informativ si reprezinta plantele la maturitate!

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului www.smochini.com utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.smochini.com sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul www.smochini.com isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini ale site-ului www.smochini.com  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@smochini.com.

————————————————————————————————————————————————–