Taxa de transport este de 15 lei. Transportul e gratuit pentru comenzile peste 299 lei


* Vă promitem plante de primă calitate ambalate impecabil.

** Odata cu plantele primiti ghiduri cu recomandari.

Produsele sunt împachetate individual și fixate în colete din carton solid.

Unele comenzi cu valoare mare se vor expedia numai după o discutie telefonică si după efectuarea plății in avans.


Cum se poate comanda

1) Comanda pe site
Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul „adauga in cos”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.  Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.  Completati datele solicitate si faceti click pe butonul „Trimite comanda”
 
––––––––––––––––––––––––––––––––

Livrarea

Coletele sunt expediate prin Prioripost ,  serviciul de curierat rapid al Poştei Române. Primiti coletul ACASĂ in orice localitate din Romania  in conditii excelente.  Inainte veti fi contactat(a) telefonic pentru livrarea coletul de catre un curier al Postei Romane.
Cel mai important lucru este sa primiti coletele intregi, fara ca produsele alese de dumneavoastra sa sufere deteriorari. Plantele ajung mereu in perfecta stare la destinatari  doar prin Posta Romana rapida.
 

–––––––––––––––––––––––––––––––-

Plata produselor

1) Ramburs

Plata coletelor se poate face in sistem ramburs, la curier, in momentul primirii coletului .

2) Plata online , in avans, folosind cardul bancar  – momentan indisponibila

Plata va putea fi efectuata online cu cardul (in avans), in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor  www.smochini.com  foloseste platforma Netopia / MobilPay.