Cheltuielile cu transportul sunt de :
20 lei prin „Prioripost” (taxă fixă, indiferent de greutatea coletului)  .
Primiti coletul acasă in stare impecabilă, asa cum il trimitem noi. Livrare după 1-3 zile oriunde in România, inclusiv in zonele rurale. Inainte de a expedia coletul vă contactăm telefonic.
Comanda minimă (inclusiv transport): 120 lei , deci e nevoie de produse de minim 100 lei + 20 transportul.  Comenzile sub 120 lei nu pot fi procesate.
Comenzile de peste 399 lei beneficiaza de transport gratuit, cu exceptia celor care contin tuia (plante care sunt foarte grele).

* Inainte de livrare veti fi contactat(ă) telefonic. Vă promitem plante de primă calitate ambalate impecabil.

** Plantele se livrează infrunzite, in ghivece; astfel se pot planta si in iulie, august fără vreun risc. Odata cu plantele primiti ghiduri cu recomandari.

Aveți 100% garanția soiului si siguranța că primiți plante de înaltă calitate. Produsele sunt împachetate individual și fixate în colete din carton solid. Ne mândrim cu peste 1600 de clienți multumiți și 0 retururi !

Unele comenzi cu valoare mare se vor expedia numai după o discutie telefonică si după efectuarea plății in avans.


Cum se poate comanda

1) Comanda pe site
Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul „adauga in cos”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.  Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.  Completati datele solicitate si faceti click pe butonul „Trimite comanda”
 2) Comanda pe Facebook
Scrieti-ne un mesaj privat cu numele Dvs, plantele alese si numarul de telefon pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/GradinaCuSmochini .
 
————————————————————————————————

Livrarea

Coletele sunt expediate prin Prioripost ,  serviciul de curierat rapid al Poştei Române.
Cel mai important lucru este sa primiti coletele intregi, fara ca produsele alese de dumneavoastra sa sufere deteriorari.  Astfel va rugam sa lasati in grija noastra toate aspectele legate de livrare si la final veti fi multumiti. Va vom contacta cu privire la data si modalitatea de livrare.

———————————————————————————————-

Plata produselor

1) Ramburs

Plata coletelor se face in sistem ramburs, la curier/Oficiu Postal, in momentul primirii coletului .

2) Plata online , in avans, folosind cardul bancar– momentan indisponibil

Plata va putea fi efectuata online cu cardul (in avans), in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor  www.smochini.com  foloseste platforma Netopia / MobilPay.