Cheltuielile cu transportul sunt de :

19 lei prin Prioripost (taxa fixa, indiferent de greutatea coletului) – RECOMANDAT – coletele ajung intotdeauna la timp, intregi, nelovite etc !

39 lei prin Fan Courier (se pot expedia doar colete de cel mult 5 kg insa adesea coletele ajung cu intarziere, lovite etc)

Comenzile de peste 399 lei beneficiaza de transport gratuit!

* Inainte de livrare veti fi contactat(ă) telefonic. Vă promitem plante de primă calitate ambalate impecabil.

** Plantele se livrează infrunzite, in ghivece; astfel se pot planta si in iulie, august fără vreun risc. Odata cu plantele primiti ghiduri cu recomandari.

*** Cheltuieli cu livrarea: 19 lei prin Prioripost, 39 lei prin Fan Courier. Când o comandă depașește 399 lei plătim noi transportul. Plata se face ramburs sau cu cardul aici, pe site. Comanda minimă (inclusiv transport): 100 lei.

Aveți 100% garanția soiului si siguranța că primiți plante de înaltă calitate. Produsele sunt împachetate individual și fixate în colete din carton solid. Ne mândrim cu peste 1600 de clienți multumiți și 0 retururi !

Unele comenzi nu pot fi expediate prin Fan Courier (cele foarte voluminoase, cele cu livrare in comune/sate mai indepartate unde trebuie sa se achite si kilometri experiori pe langa taxa fixa de 39 lei etc).

Unele comenzi mari se vor expedia numai după o discutie telefonică si după efectuarea plății in avans.


Cum se poate comanda

1) Comanda pe site
Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul „adauga in cos”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.  Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.  Completati datele solicitate si faceti click pe butonul „Trimite comanda”
2) Comanda telefonica
Pentru simple informatii sau comanda telefonica sunati la numarul : 0760277713 , de luni pana duminica , intre orele 9-18 .
 3) Comanda pe Facebook
Scrieti-ne un mesaj privat cu numele Dvs, plantele alese si numarul de telefon pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/GradinaCuSmochini . Va vom contacta in maxim cateva ore.
 
————————————————————————————————

Livrarea

Coletele sunt expediate prin Prioripost ,  serviciul de curierat rapid al Poştei Române   sau prin Fan Courier (daca este vorba de un colet usor si   adresa de livrare este intr-un oras) .
In orasele mari coletele sunt aduse la adresa din comanda de catre un curier Prioripost (Posta Romana)
In orasele mici si in zonele rurale  coletele ajung la oficiul postal din localitatea respectiva; de indata ce soseste coletul veti fi sunat(a).
Coletele voluminoase pot fi expediate doar prin Prioripost de la Posta Romana.
Cel mai important lucru este sa primiti coletele intregi, fara ca produsele alese de dumneavoastra sa sufere deteriorari.  Astfel va rugam sa lasati in grija noastra toate aspectele legate de livrare si la final veti fi multumiti. Va vom contacta cu privire la data si modalitatea de livrare.

———————————————————————————————-

Plata produselor

1) Ramburs

Plata coletelor se face in sistem ramburs, la curier/Oficiu Postal, in momentul primirii coletului .

2) Plata online , in avans, folosind cardul bancar– momentan indisponibil

Plata va putea fi efectuata online cu cardul (in avans), in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor  www.smochini.com  foloseste platforma Netopia / MobilPay.

3) Transfer bancar

Plaseaza o comanda , apoi fă plata direct în contul nostru bancar. Te rog folosește numarul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru: Gradina cu smochini SRL, numar cont: RO08BTRLRONCRT0507038301 deschis la Banca Transilvania Ploiesti.

4) Plata cu numerar sau cu card bancar in pepiniera noastra din com. Paulesti, jud.Prahova.