Cum se poate comanda

1) Comanda pe site
Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul „adauga in cos”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.  Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.  Completati datele solicitate si faceti click pe butonul „Trimite comanda”
2) Comanda telefonica
Pentru simple informatii sau comanda telefonica sunati la numarul : 0760277713 , de luni pana duminica , intre orele 8-19 .
 3) Comanda pe Facebook
Scrieti-ne un mesaj privat cu numele Dvs, plantele alese si numarul de telefon pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/GradinaCuSmochini . Va vom contacta in maxim cateva ore.
————————————————————————————————————————————————————————————-

Livrarea

 
Livrarea are loc dupa 1-4 zile lucratoare de la primirea comenzii.  Coletele sunt expediate prin Prioripost ,  serviciul de curierat rapid (express) intern al Poştei Române   sau prin Fan Courier (daca este vorba de un colet usor si   adresa de livrare este intr-un oras) .
In zonele rurale  coletele ajung la oficiul postal din localitatea respectiva.  In unele cazuri putem livra si prin Fan Courier dar se pot adauga cheltuieli suplimentare din cauza kilometrilor suplimentari.
Coletele voluminoase (de exemplu cele ce contin 2 sau mai multi smochini mari)  pot fi expediate doar prin Prioripost de la Posta Romana.
Cel mai important lucru este sa primiti coletele intregi, fara ca produsele dumneavoastra sa sufere deteriorari.  Astfel va rugam sa lasati in grija noastra toate aspectele legate de livrare si la final veti fi multumiti. Va vom contacta cu privire la data si modalitatea de livrare.

 ———————————————————————————————————————————————————————————————–

Plata produselor

Ramburs

Plata coletelor se face in sistem ramburs, la curier, in momentul primirii coletului .

Plata online , in avans, folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma online, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.gradinacusmochini.ro  foloseste platforma MobilPay.