Ne puteti contacta prin

  1.  email la contact@smochini.com
  2.  telefon la 0244534404

Nu primim comenzi prin telefon, Facebook, mesaje etc pentru a evita încurcăturile.  Comanda de minim 99 lei se face doar de catre Dvs chiar aici, pe site. După finalizarea comenzii primiți un sms de confirmare pe telefon cât și copia pe email.

În fiecare colet clientul primește alături de plantele comandate factură fiscală și un ghid despre plante. Prețurile afișate includ TVA.

Vă promitem plante de primă calitate ambalate impecabil.

Deși noi întotdeauna expediem plante vii, viabile, verificate de 2 persoane înainte de ambalare există uneori câte un client care nu are încredere în dezvoltarea plantei, ori pur și simplu nu îi e pe plac. În această situație vă rugăm să vă folosiți în maxim 14 zile de ”dreptul de retur”, conform legii pentru a primi ulterior banii înapoi. Termenii compleți de retur îî regăsiți aici: https://www.smochini.com/politica-de-returnare ; ați acceptat în momentul plasării comenzii acești termeni.   De exemplu: ați primit un colet pe 10 mai și doriți să returnați o plantă sau mai multe. Trebuie să vă asigurați că noi o/le vom primi în stare perfectă până la 24 mai inclusiv. O eventuală intenție de retur nu se discută prin telefon, nu se negociază; returul se face efectiv de către dvs dacă decideți acest lucru iar noi vă vom returna banii plătiți dacă termenii de retur sunt respectați în totalitate.