Momentan comenzile se fac doar aici, pe site. După plasarea comenzii primiți un sms de confirmare.

CÂND SE LIVREAZĂ?

1) După 1 martie vom verifica starea vremii pentru regiunea Dvs pe următoarele două săptămâni
2) Dacă temperaturile vor fi propice plantării vă vom contacta prin SMS pentru a vă întreba dacă puteți primi comanda
3) Vom aștepta SMS-ul de confirmare din partea Dvs și apoi vom expedia coletul

NU REUȘEȘTI SĂ PLASEZI COMANDA PE SITE? Scrie-ne un email la contact@smochini.com sau intră pe pagina de Contact și trimite-ne datele de livrare + toate plantele dorite. Te vom suna noi ulterior pentru a confirma comanda.

PLANTA CADOU OFERITĂ AZI:

IȚI OFERIM 6 LUNI GARANȚIE LA TOATE PLANTELE, nu doar 14 zile (conform legii).

Dacă o plantă nu s-a prins și dezvoltat ulterior ți-o vom înlocui gratuit.

E necesar să ne scrii la contact@smochini.com și te vom ajuta.

Garanția extinsă este valabilă doar pentru plantele sădite în grădină; cele crescute în ghivece pot suferi din cauza udărilor excesive și a lipsei de aer.

PROMOȚIA  „2+1 GRATUIT”

REDUCERILE ZILEI:

ARBUȘTI FRUCTIFERI:

PLANTE DECORATIVE:

TRANDAFIRI

Veți primi trandafirii pregătiți pentru plantare, nu vor necesita tăieri; în următorii ani tăierile au scop îndepărtarea lastarilor rupți și bolnavi, dirijarea creșterii și reglarea volumului de înflorire

Înainte de plantare țineți rădăcinile trandafirilor în apă cel puțin 30 de minute. Groapă trebuie fie de cel puțin 30/30/30 cm . După plantare udați din abundență.

Stropirea trandafirilor se face de câteva ori pe an, are rol preventiv. Se folosesc soluții pe baza de cupru și sulf pentru prevenirea celor mai frecvente boli (fainare, rugină, patarea neagră, boli fungice), în combinație cu un insecticid.

MAGNOLII. SOIURI 100% AUTENTICE.

POMII FRUCTIFERI SE PLANTEAZĂ ATÂTA TIMP CÂT SOLUL NU E ÎNGHEȚAT.

POMI FRUCTIFERI CLASICI. Între pomii clasici se lasă măcar 4 metri. Intră pe rod după minim 3 ani de la plantare. La livrare pomii au rădăcina împachetată. Doar dați jos foliile de plastic și rumegușul umed, după care puteți planta. Plantarea poate fi făcută imediat dar și după 2-3 săptămâni de la primirea pomilor. Țineți în apă rădăcinile pomilor cel puțîn 30 de minute înainte de plantare. Groapa trebuie de fie de minim 30/30/30 cm. Nu contează tipul solului.  Pomii sunt aclimatizati, produși in țara noastră.

POMI COLUMNARI.

Sunt ideali pentru spații restrânse; se plantează la 60-100 cm unul de altul . Nu formează coroană, pot fi crescuți si în ghivece. Un pom matur poate să producă 5-10 kg de fructe.
Nu necesită toaletare regulată; eventualele ramificații se scurtează la 15 cm de ax. Intră pe rod foarte repede, chiar în primul an, dar mai sigur în al doilea an după plantare.

POMI PITICI.

Între pomii pitici se lasă minim 2 metri. Pot fi crescuti și in ghivece de 10-20 litri. Sunt soiuri cu creștere 
lentă sau moderată, altoite pe portaltoi de vigoare slabă și rar trec de 2,5 metri inaltime. 
Li se fac tăieri de reducere a coroanei primăvară. Intră pe rod dupa 1-2 ani de la plantare.

„Grădina cu Smochini”  (www.smochini.com) este un magazin online cu plante de primă calitate. Îți garantăm soiul dar și că toate produsele primite de la noi vor ajunge in stare perfectă, fiind ambalate cu grijă. În colet va fi și planta cadou + un ghid cu recomandări.

Pepiniera noastră din Păulesti, Prahova rămâne inchisă publicului pe o perioada nedeterminata, din cauza contextului actual. Magazinul online www.smochini.com rămâne in continuare deschis. Expediem colete in fiecare zi lucratoare, in toată țara.